Christelijke Oratorium Vereniging Gouda

Actueel

Volgende concerten

 

Zaterdag 28 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: St.Janskerk Gouda
lees meer...

 

Projectleden zijn welkom!
lees meer...

 

fb

Vrienden

De Christelijke Oratoriumvereniging Laus Deo werd opgericht in 1952. Het koor telt ongeveer 65 zangers en is daarmee één van de grootste koren van Gouda. Laus Deo is gespecialiseerd in het zingen van Oratoria: grote werken voor koor, solisten en orkest met een geestelijke inhoud, waaronder Passies, Missen en Requiems. Bekende als minder bekende, klassiek en modern. Het koor is enthousiast en ambitieus. Kwaliteit, gezelligheid en betrokkenheid naar elkaar staan bij ons hoog in het vaandel.
Tijdens concerten is de begeleiding altijd in handen van professionele musici en solisten. Enthousiast en vakbekwaam is de wijze waarop onze maestro Gerben Budding ons koor dirigeert.

Lid worden?

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe zangers! Projectzangers zijn eveneens hartelijk welkom. Indien u belangstelling hebt nodigen wij u hierbij uit om op één van onze repetitieavonden te komen kijken en luisteren en misschien zelfs wel mee te zingen. Wij repeteren wekelijks op dinsdag van 20.00 - 22.00 uur in het Coornhert Gymnasium aan het Jan van Renesseplein te Gouda. U kunt hiertoe contact opnemen met onze secretaris: Hennie Stekelenburg, telefoonnummer 0348-563610. U kunt haar natuurlijk ook mailen: hstekelenburg@hetnet.nl. Wij zien uw komt met warme belangstelling tegemoet. En – mocht u geen koorervaring hebben – weet dan dat oefening met ons koor ook uw kunst baart!

Wordt 'Vriend(in)' van COV Laus Deo te Gouda

Laus Deo is een actieve oratoriumvereniging, die elke twee jaar drie concerten verzorgt van bekende en minder bekende componisten. Deze concerten worden ondersteund door gerenommeerde solisten en begeleid door het professionele Holland Symfonie Orkest. De “thuishaven” van het koor is de Sint Janskerk te Gouda.

Om onze concerten mogelijk te maken, is veel geld nodig. Gemeentelijke en Provinciale subsidies zijn wegbezuinigd. Een steun in de rug kunnen wij daarom goed gebruiken. Wilt u ons daarbij helpen wordt dan Vriend of Vriendin van Laus Deo. Voor minimaal € 25,00 per jaar krijgt u een gereserveerde concertplaats en wordt u, als u dat op prijs stelt, op de hoogte gehouden van de activiteiten van ons koor.

Uw donatie kunt u overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL 57 ABNA 0468954376
Wilt u s.v.p. de onderstaande gegevens daarbij vermelden?

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen.

Ja, ik geef mij op als vriend van Laus Deo.

U ontvangt een kopie van het ingevulde formulier via het opgegeven e-mailadres.